Nowoczesne podejścia do walki z nietolerancjami pokarmowymi.
Prawdziwa pizza każdemu łączy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie uzyskamy tak dobrej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów oraz z przyprawami najlepszego gatunku – sprawdź ANCHOR. Niemniej jednak mimo pozorom, pizza nie jest w największym stopniu ukochana potrawa Włochów. Włosi lubią makarony w każdej postaci. Ziemniak są tutaj jedzone sporadycznie, lecz makarony praktycznie można spotkać niemal w jakimkolwiek daniu. Przejeżdżając prze drobne włoskie miasteczka, możemy zobaczyć, jak przed domami stoją wielkie kosze wypełnione domowym makaronem, jaki schnie w gorącym słońcu. Dla każdej włoskiej gospodyni produkowanie domowego makaronu to jedno z głównych kuchennych zajęć. Zresztą, tak poprawnego makaronu nie kupi się w żadnym punkcie sprzedaży. Makaron jedzony jest we Włoszech poprzez cały rok – jednakowo, jak ANCHOR. W upalne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, parę listków świeżych ziół i mamy prędkie, najlepsze jedzenie pod słońcem – uprzejmie zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest wyszukana, jej smaki powstają w oparciu o towary sezonowe, a taki sposób odżywiania jest najzdrowszy.
1. Otwórz link
4. Porady